Verkoop

Voor een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen bent u bij ons aan 't juiste adres

 

        
       

Truck Service Bergh is de leverancier voor nieuwe en gebruikte bedrijfsvoertuigen in de regio Achterhoek.
Door merkenspecialist te zijn, kunnen wij u een bedrijfswagen leveren die u wilt. Wij hebben dan ook geen druk van fabrikanten waardoor wij een objectief advies geven. Of het nu gaat om een bestelwagen, oplegger of een speciaaltransporttrekker, alles is mogelijk bij Truck Service Bergh. Na een goed gesprek en de details helder op papier te hebben gezet, kunnen wij u het voertuig aanbieden die het beste bij uw wensen en activiteiten past.          

 

Wij zijn gespecialiseerd in de merken
IVECO, DAF, MAN & FIAT Professional
Kassbohrer en Krone opleggers
Maxilift en FASSI autolaadkranen

Voor een offerte voor de levering van een van deze merken of een demonstratie kunt u altijd bij ons terecht. 

 
   
   
   
   

 

Leasing

Middels onze werkmaatschappij Huur & Lease bedrijfswagens van der Hoek B.V. bieden Operationele of Financial lease, van hieruit kunt u kiezen welke vorm van leasing het beste bij u past.

Reparatie & Onderhoudscontracten

Variabele onderhoudskosten kunnen tot behoorlijke kopzorgen leiden, zeker wanneer u scherp uw kilometerkostprijs wilt gaan berekenen, zijn variabele kosten een onzekere factor.
Wilt u de zekerheid van geen onverwachte hoge kosten en wilt u calculeren met vaste kosten dan is wellicht een reparatie / onderhoudscontract de optie voor u.

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een bedrijfswagen of een R&O contract neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

Mailen kan natuurlijk ook. Stuur uw aanvraag naar petervdhoek@Truckservicebergh.nl.

Wij zijn een vrije handelsonderneming en geen erkend DAF, Iveco, MAN, Mercedes-benz, Renault, Scania, Volkswagen, Volvo, Krone, Fiat professional verkooppunt. DAF, Iveco, MAN, Mercedes-benz, Renault, Scania, Volkswagen, Volvo, Krone en Fiat Professional zijn geregistreerde handelsnamen.

 

 

© 2024 Truck Service Bergh Ontwerp & Realisatie: GemakkelijkOnline Algemene voorwaarden Bovag Top Truck Servicepunt