Diagnose

Diagnose stellen “een vak apart”

Onze werkplaats beschikt over “state of the art” merkonafhankelijke diagnoseapparatuur en is gecertificeerd servicecenter voor Knorr en Haldex remsystemen. Het vinden van elektronische storingen of het wijzigingen van parameters kan worden uitgevoerd bij elk merk en type bedrijfswagen.

Regelsystemen zoals remsystemen (Knorr, Wabco en Haldex), veersystemen, onderhoudsystemen, motormanagementsystemen, comfortsystemen, veiligheidsystemen, EOBD en vele andere systemen kunnen zowel in onze werkplaats als op locatie, langs de weg of bij uw bedrijf worden getest en uitgelezen.

Ondersteund door merk gerelateerde werkplaatsinstructies en diagnosesystemen zoals de DAF Davie, Iveco easy, MAN Cats en de Texa Navigator met onze speciaal opgeleide en vakkundige monteurs is er in een relatief korte periode storingen in meest complexe systemen te lokaliseren en vervolgens te verhelpen. Door regelmatige updates kan men zelfs met de nieuwste modellen bedrijfswagens communiceren.

Heeft u een eigen werkplaats en heeft u problemen op het gebied van dit onderwerp?
Neem dan contact op met onze werkplaatschef. Wij helpen u graag bij het stellen van een diagnose. Of stuur een email voor meer informatie naar werkplaats.varsseveld@truckservicebergh.nl.

© 2024 Truck Service Bergh Ontwerp & Realisatie: GemakkelijkOnline Algemene voorwaarden Bovag Top Truck Servicepunt